KOCAELİ / DERİNCE - Turgut Reis İlkokulu

Okulumuz anasınıfı öğretmenlerinden Melek ARSLAN, öğrencileri ile başlattığı bir e-twinning projesi olan ‘OKUL ÖNCESİ DÖNEMDE FİNANSAL OKURYAZARLIK EĞİTİMİ (FINANCAL LITERACY EDUCATION IN PRESCHOOL) ile çocuklara kişisel finansı öğretmeye çalışıyor. Türkiye, Litvanya, Yunanistan ve Romanya’dan oluşan ortaklar ile birlikte gerçekleşen projede çocuklar okul öncesi dönemde ekonominin yapı taşlarını öğrenmekte, istekleri ve ihtiyaçlarının önceliklerini belirleyerek ona göre harcama yapmayı öğrenmektedirler.Harca-Biriktir-Paylaş düşüncesiyle hareket ederek çocukların ve ailelerin de zevkle katıldığı bu proje yapılan çeşitli etkinliklerle devam etmektedir.

07-12-202307-12-202307-12-2023

Yayın: 07.12.2023 - Güncelleme: 08.12.2023 14:47 - Görüntülenme: 95